Honning Saltnødder

Ingredienser

  • 300 g. nødder (cashew, mandler, jordnødder)
  • 20 g. smør
  • 1 spsk. havsalt
  • 2 spsk. honning
  • 1 knsp. cayenne peber (efter behag)
  • 1 strøget tsk. Garam Mazala eller Ras El Hanut

Tilberedning

  • Cayenne peper og ½ tsk. havsalt røres i det smeltede smør og honning
  • Tilsæt nødderne og rør godt rundt
  • Massen lægges på bagepapir eller i en teflon-bageform og ristes ved 160° C i bageoven i 10 minutter.
  • Når den halve bagetid er nået, vendes massen.
  • Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle lidt af
  • En ½ tsk. havsalt og krydderierne kommes i en skål
  • De endnu varme nødder kommes i skålen og vend dem godt.
  • Lad nødderne køle af, og pak dem i en vakuumpose

Nødderne holder sig friske i ca. 4 uger

Hørup Biavl

Biavl og salg af honning, småfamilier og dronninger