Honning Saltnødder
Ingredienser
- 300 g. nødder (cashew, mandler, jordnødder)
- 20 g. smør
- 1 spsk. havsalt
- 2 spsk. honning
- 1 knsp. cayenne peber (efter behag)
- 1 strøget tsk. Garam Mazala eller Ras El Hanut
Tilberedning
- Cayenne peper og ½ tsk. havsalt røres i det smeltede smør og honning
- Tilsæt nødderne og rør godt rundt
- Massen lægges på bagepapir eller i en teflon-bageform og ristes ved 160° C i bageoven i 10 minutter.
- Når den halve bagetid er nået, vendes massen.
- Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle lidt af
- En ½ tsk. havsalt og krydderierne kommes i en skål
- De endnu varme nødder kommes i skålen og vend dem godt.
- Lad nødderne køle af, og pak dem i en vakuumpose
Nødderne holder sig friske i ca. 4 uger